Individualno varstvo

°CUSTOMNANNY VAM PRIHRANI ČAS IN
ZAGOTOVI NAJBOLJŠO IZBIRO VARSTVA°

Individualno varstvo

Varstvo z izbrano varuško poteka na vašem ali njenem domu, kjer se izvajajo aktivnosti, ki so vašemu otroku pisane na kožo.
Urna postavka je odvisna od števila otrok, trajanja varstva, lokacije in dodatnih želja družine, določite pa jo skupaj z varuško.

ISKANJE PREKO ISKALNIKA VARUŠK

Iskanje varuške preko iskalnika je preprosto, hitro in varno. Medtem, ko vpisujete želene kriterije, se vam seznam primernih kandidatov samodejno krči. Ko z vnosom pogojev zaključite, so prikazane le še osebe, ki ustrezajo vašim kriterijem.
Po pregledu njihovih podrobnih profilov, se odločite, s kom bi se želeli srečati v živo. S klikom na ”NAJEMI VARUŠKO” pričnete proces najema izbrane varuške. Po vpisu podrobnosti o delu, se le te posredujejo varuški, ki delo sprejme ali zavrne.
V kolikor varuška delo sprejme, po plačilu posredovanja v znesku 28 EUR na vaš e-naslov prejmete njene kontaktne podatke. Sledi srečanje v živo in pogovor o podrobnostih dela ter urni postavki, ki jo določite skupaj z varuško.
V kolikor se s prvotno izbrano varuško ne ujamete, lahko v iskalniku brez doplačila poiščete drugo, oziroma vam prej omenjeni znesek vrnemo.

Če se izbrana varuška ne odzove v 24h urah oziroma gre za varstvo v zadnjem trenutku, nam pišite na e-naslov nika@customnanny.com ali nas pokličite na številko 031 370 390, da takoj kontaktiramo varuško.

ISKANJE Z NAŠO POMOČJO

Našo bazo usposobljenih varušk iz celotne Slovenije redno dopolnjujemo tudi izven iskalnika.
Glede na vaše povpraševanje vam pošljemo opise primernih varušk v vaši okolici, ki vključujejo njihovo izobrazbo, izkušnje in razpoložljivost, vi pa se odločite, s katero bi želeli opraviti razgovor.

Naše posredovanje se zaračuna v znesku 28 EUR. V kolikor se s prvotno izbrano varuško ne ujamete, vam brez doplačila predlagamo drugo, oziroma vam prej omenjeni znesek vrnemo.

*Vse cene so v evrih (€) ter vsebujejo 22% DDV.