Individualno varstvo

°CUSTOMNANNY VAM PRIHRANI ČAS IN
ZAGOTOVI NAJBOLJŠO IZBIRO VARSTVA°

Individualno varstvo

Varstvo z izbrano varuško poteka na vašem ali njenem domu, kjer se izvajajo aktivnosti, ki so vašemu otroku pisane na kožo.
Urna postavka je odvisna od števila otrok, trajanja varstva, lokacije in dodatnih želja družine, določite pa jo skupaj z varuško.

ISKANJE PREKO ISKALNIKA VARUŠK

Iskanje varuške preko iskalnika je preprosto, hitro in varno. Medtem, ko vpisujete želene kriterije, se vam seznam primernih kandidatov samodejno krči. Ko z vnosom pogojev zaključite, so prikazane le še osebe, ki ustrezajo vašim kriterijem.
Po pregledu njihovih podrobnih profilov, se odločite, s kom bi se želeli srečati v živo. S klikom na ”NAJEMI VARUŠKO” pričnete proces najema izbrane varuške. Po vpisu podrobnosti o delu, se le te posredujejo varuški, ki delo sprejme ali zavrne.
V kolikor varuška delo sprejme, se skupaj dogovorimo za srečanje v živo, kjer se pogovorite o podrobnostih dela ter končni urni postavki, ki jo določite skupaj z varuško. Po uspešnem razgovoru se poravna znesek za posredovanje varuške v višini 28 EUR.
V kolikor se s prvotno izbrano varuško ne ujamete, lahko v iskalniku brez doplačila poiščete drugo, oziroma vam prej omenjeni znesek vrnemo.

Če se izbrana varuška ne odzove v 24h urah oziroma gre za varstvo v zadnjem trenutku, nam pišite na e-naslov nika@customnanny.com ali nas pokličite na številko 051 359 392, da takoj kontaktiramo varuško.

ISKANJE Z NAŠO POMOČJO

Našo bazo usposobljenih varušk iz celotne Slovenije redno dopolnjujemo tudi izven iskalnika.

Nimate časa iskati varuške preko spletnega iskalnika?
Pošljite nam povpraševanje na e-naslov nika@customnanny.com ali pokličite na telefonsko številko 051 359 392 in poslali vam bomo opise primernih varušk v vaši okolici, ki vključujejo njihovo izobrazbo, izkušnje in razpoložljivost, vi pa se boste odločili, s katero kandidatko bi želeli opraviti razgovor.

Iskanje in posredovanje varuške se zaračuna v višini 42 EUR za občasno varstvo (npr. nekajkrat na mesec) in last minute varstvo oziroma 56 EUR za redno varstvo (npr. vsak dan) in varstvo v tujiniV kolikor se s prvotno izbrano varuško ne ujamete, vam brez doplačila predlagamo drugo, oziroma vam prej omenjeni znesek vrnemo.

*Vse cene so v evrih (€).
*Cenik velja od 24.10.2018.
*Nismo davčni zavezanec.